Op zoek naar de beste kapper in Den Haag?

Dan hoeft u niet verder te zoeken, of u nu op zoek bent naar een herenkapper of dameskapper in Den Haag of als u een van onze luxueuze behandelingen wilt meemaken… bij ons bent u aan het juiste adres. Onze moderne, sfeervolle kapperssalon, gevestigd in de levendige stationshal van centraal station Den Haag biedt voor ieder wat wils.

Een haarstijl van deze tijd die past bij uw persoonlijkheid. Iedereen bezit andere gezichtscontouren, ogen, maar ook een andere uitstraling en lichaamsbouw. Door middel van individueel advies en uw persoonlijke wensen komen we samen tot een kapsel dat precies past bij uw persoonlijkheid. U kunt altijd rekenen op onze professionele hairstylisten. Zij hebben ruime ervaring en zelfs internationale prijzen hebben gewonnen, waardoor zij een optimale ervaring verzorgen. Voor jong en oud!


De beste kapper in Den Haag: Central Hair Salon

Op onze unieke locatie in Den Haag willen wij iedereen een speciale behandeling geven, omdat wij vinden dat iedereen dit verdient. Onze locatie is centraal gelegen in Den Haag, makkelijk te bereiken en een beleving op zich. De kernwaarden die wij bij Central Hair Salon hanteren zijn:

  • Persoonlijk contact. Er wordt geluisterd naar uw wens, zodat uw look perfect aansluit bij wat u uit wilt stralen.
  • Hygiëne. U bent er bij ons van verzekerd bent dat al ons gereedschap volledig en grondig is gereinigd en gedesinfecteerd.
  • Professionaliteit. Onze hairstylisten hebben ruime ervaring en zijn zeer gedreven in wat zij doen.
  • Hoogwaardige kwaliteit. Dit ziet u terug in producten die wij gebruiken, Central Hair Salon is exclusieve partner van topmerken in de beauty business, namelijk van Revlon en American Crew.

Voor een overzicht van ons ruime aanbod en bijbehorende prijzen verwijzen we u graag naar de prijzenpagina.


Maak een afspraak bij Central Hair Salon in Den Haag

Twijfel niet om gewoon eens binnen te lopen om kennis te maken met onze professionele hairstylisten, de sfeer van de salon te proeven of te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Onze fraaie salon met fijne lounge bevindt zich in de moderne stationshal van Centraal Station Den Haag.

Er is altijd wel een moment dat aansluit bij uw voorkeur, met dank aan onze ruime openingstijden, zowel doordeweeks als in het weekend! De makkelijkste en snelste manier naar uw nieuwe look is om direct een afspraak in te boeken. Geen gedoe met lange wachttijden, gewoon verzekerd van een afspraak op het gewenste moment. Central Hair Salon is iedere dag geopend van ’s ochtends tot ’s avonds, zodat u altijd binnen kunt lopen. Kunt u onverwachts niet? Geen probleem, dan annuleer of wijzigt u uw afspraak eenvoudig.

Goed om te weten: bij Central Hair Salon staat persoonlijk contact centraal. Uw look sluit altijd aan bij uw persoonlijkheid. Wij bieden u daarom ook de mogelijkheid om van tevoren een hairstylist uit te kiezen, zodat u er voor kunt kiezen om uw behandeling altijd door dezelfde hairstylist uit te laten voeren. Wel zo vertrouwd!Maak een afspraak