Onze kapsalon in Den Haag – een unieke ervaring

Het vinden van een kapper die voldoet aan uw specifieke, persoonlijke wensen is niet altijd even eenvoudig. Kappers in Den Haag zijn er ruim voldoende, maar waar vindt u die ene salon die nét wat aandachtiger luistert naar uw persoonlijke wensen in plaats van een kapper die bij wijze van spreke al bezig is met de volgende klant?

Central Hair Salon, gevestigd in de moderne stationshal in het hart van Den Haag, zorgt ervoor dat uw kappersbezoek een fijne beleving is, iedere keer weer. Wij zorgen voor de optimale verzorging van uw haar, waarbij er rekening wordt gehouden met uw persoonlijkheid en gewenste uitstraling. Bent u ook op zoek naar een prettige ervaring bij uw bezoek aan een kapsalon in Den Haag? Zoek dan niet verder, in onze kapsalon in Den Haag bieden wij u een unieke ervaring!


Central Hair Salon in Den Haag

Ons streven is dat iedereen onze kapsalon met een goed gevoel verlaat. Iedereen kent namelijk wel dat gevoel dat we net niet helemaal tevreden zijn of dat het geduldig gespaarde haar net iets korter is geknipt dan we van tevoren in gedachten hadden. Gelukkig is dat gevoel verleden tijd, bij Central Hair Salon zorgen wij er namelijk voor dat dit niet gebeurt, door aandachtig te luisteren naar uw wensen.

Geen gedoe met onhandige kappers, lange wachttijden of slechte service. Wij nemen echt de tijd voor onze klanten. Wij willen er namelijk voor zorgen dat iedereen onze salon verlaat met een goed gevoel én een kapsel die past bij uw uitstraling.

Geniet van het uitzicht op de dynamische stationshal van Den Haag centraal station, terwijl u even ontsnapt aan de drukte in onze gezellige lounge.

Naast professionaliteit staat hygiëne hoog bij ons in het vaandel. Dit betekent dat u er bij onze kapsalon in Den Haag van verzekerd bent dat al ons gereedschap volledig en grondig is gereinigd en gedesinfecteerd. Voor onze eigen veiligheid en die van u zorgen we ervoor dat zowel de werkplekken als de scharen, messen en borstels zorgvuldig zijn gereinigd. De producten die wij hiervoor in onze kapsalon gebruiken zijn van Barbicide, de nummer één in kappershygiëne. Deze producten zijn milieuvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar.

Voor een overzicht van ons ruime aanbod en bijbehorende prijzen verwijzen we u graag naar de prijzenpagina.

Daarnaast is Central Hair Salon exclusieve partner van topmerken in de beauty business, namelijk van Revlon en American Crew. Dit betekent dat ons assortiment continu voorzien is van hoogwaardige producten die kwaliteit toevoegen en daarnaast ook nog eens duurzaam zijn.

Om ervoor te zorgen dat u het prettige gevoel van een nieuw kapsel zo lang mogelijk vasthoudt, hechten wij ook veel waarde aan de nazorg. Dit betekent dat we u handige tips meegeven om thuis in de praktijk te brengen, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw nieuwe look.


Waar kan ik een afspraak maken?

Het boeken van een afspraak bij onze kapsalon in Den Haag is simpel en kan eenvoudig via een paar klikken op onze website. Kies de datum en het tijdstip dat uw voorkeur heeft en bevestig uw afspraak. Het is zelfs mogelijk om bij een specifieke hairstylist een afspraak te maken!

Maak een afspraak