Uw kapsalon op Den Haag CS!

Welkom bij Central Hair Salon! Onze professionele salon bevindt zich in de stationshal op Den Haag CS. Een dynamische omgeving waar u, eenmaal binnen bij CHS, geniet van alle rust en comfort.

Onze vriendelijke haarstylisten zijn zeer ervaren en houden sterk rekening met uw persoonlijkheid en uitstraling. Wij beschikken over gecertificeerde kleurspecialisten en keratinespecialisten. U bent in goede handen!

Wij hechten veel waarde aan hygiëne en Central Hair Salon werkt exclusief met toonaangevende producten in de beauty business.

De salonmanager en eigenaresse heeft meerdere internationale prijzen gewonnen, klik HIER voor de video. Haar loopbaan begon op 18-jarige leeftijd en zij heeft sindsdien naam verworven in o.a. de mediawereld. Haar kennis en passie is inmiddels uitgebreid met beauty behandelingen. Na vestigingen in Hollywood en Centraal Europa zijn nu ook de deuren geopend in het hart van Den Haag!

“Op deze unieke locatie bereiken wij onze doelgroep. Onze klanten ervaren hier de juiste persoonlijke aandacht en optimaal comfort. Bij ons is er geen verschil in kwaliteit. Alle stylisten zijn met zorg geselecteerd en voldoen aan de norm die Central Hair Salon en haar klantenkring stelt”. - Éva Örkényi