Het is tijd voor een Central Hair Salon - kapper in Den Haag

Bent u op zoek naar een professionele kapper bij u in de buurt met kennis over de laatste trends? Een kapper die alles weet over de nieuwste haarmode? Een kapper die gebruik maakt van duurzame, hoogwaardige producten? Dan bent u op zoek naar ons – niet zomaar een goede kapper… Wij zijn Central Hair Salon in Den Haag en wij geloven dat het benadrukken van uw identiteit ervoor zorgt dat u zich zelfverzekerd voelt!

Wij zijn meer dan zomaar een goede kapper in Den Haag. Central Hair Salon is er voor mannen, vrouwen en voor kinderen. Onze professionele en getrainde medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends, onze haarstylisten zorgen ervoor dat u de salon met een glimlach verlaat. Wist u dat al onze topstylisten gecertificeerd zijn en dat sommigen zelfs internationale prijzen gewonnen hebben?


Meer dan een goede kapper in Den Haag

Jong, oud, bruin of blond: het maakt bij Central Hair Salon niet uit! Bij Central Hair Salon in Den Haag staan we altijd voor u klaar. Dit doen wij met persoonlijke aandacht, oprecht advies, en passie voor het vak. Wij zorgen voor een mooi kapsel dat bij u past.

Bij Central Hair Salon draait het niet alleen om de frisse coupe maar om de hele belevenis. U wordt namelijk niet alleen geknipt volgens de laatste trends en technieken, wij zorgen dat uw haarstijl aansluit bij uw gezicht, en uw hele uitstraling en persoonlijkheid.

Wij weerspiegelen in zekere zin iemands persoonlijkheid met een unieke haarstijl. Wij zijn trots op onze unieke werkwijze, waar u kunt rekenen op meer dan een goede kapper alleen:

  • Een professionele aanpak. Onze hairstylisten zijn allen ervaren en zeer gedreven.
  • Persoonlijk contact. Bijzondere wensen? Laat het ons weten!
  • Topkwaliteit. Central Hair Salon is exclusieve partner van topmerken in de beauty.
  • Hygiëne. Al ons gereedschap is volledig en grondig gereinigd en gedesinfecteerd.

Voor een overzicht van ons ruime aanbod en bijbehorende prijzen verwijzen we u graag naar de prijzenpagina.


Waar vind ik een goede kapper in Den Haag?

Die vindt u op het centraal station, bij Central Hair Salon geniet u van het uitzicht op de dynamische stationshal van Den Haag centraal station, terwijl u even ontsnapt aan de drukte in onze gezellige lounge. Twijfel niet en loop eens binnen om kennis te maken met onze professionele hairstylisten om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw haar.

Central Hair Salon is een professionele kapper in Den Haag die professionaliteit uitstraalt, maar daarnaast ook een open, laagdrempelige sfeer biedt. Samen met u worden uw specifieke wensen besproken waarna we op professionele wijze aan de slag gaan om u de haarstijl te geven die bij u past, een kapsel waar u langdurig plezier van zult hebben!

Naast zomaar binnenlopen, kunt u vanzelfsprekend een afspraak maken met een van onze kappers. Er is altijd wel een moment dat aansluit bij uw voorkeur, met dank aan onze ruime openingstijden, zowel doordeweeks als in het weekend, plant u met gemak een afspraak in. Kunt u onverwachts niet? Geen probleem, dan annuleert of wijzigt u uw afspraak eenvoudig.

We zijn natuurlijk ook telefonisch, per mail en via Social Media te bereiken, mocht u liever eerst persoonlijk contact willen of een vraag willen stellen!

Maak een afspraak