Op zoek naar een goede kapper in Den Haag?

We kennen allemaal dat fijne en zelfverzekerde gevoel wanneer we net naar de kapper zijn geweest. Waarom zouden we onszelf dat prettige gevoel niet vaker gunnen? Het is namelijk dichterbij dan u denkt! Bent u op zoek naar een nieuwe kapper in Den Haag? Dan hoeft u niet verder te zoeken, bij Central Hair Salon in Den Haag bent u aan het juiste adres voor een behandeling op maat, van een snelle knipbeurt tot een uitgebreide behandeling. U vindt ons op Den Haag Centraal Station.

Central Hair Station is een plek waar mensen graag komen voor een knipbeurt op maat. Bij ons komen de laatste technieken en trends samen. Is de kapper voor u een "feel good"-beleving? Dan is Central Hair Salon dé kapper voor u. Geknipt worden in een ontspannen en vooral relaxte sfeer. Wij verzorgen uw haar optimaal en houden altijd rekening met uw uitstraling en uw persoonlijkheid. Bij Central Hair Salon kunt u rekenen op een professionele en tegelijkertijd persoonlijke behandeling. We hebben aandacht voor het individu, bij ons bent u niet zomaar een nummer.


De professionele kapper op Den Haag Centraal Station

De een besteedt er wat meer aandacht aan dan de ander, maar we kunnen er niet aan ontkomen: regelmatig een bezoek brengen aan de kapper. Want laten we eerlijk zijn, we willen er allemaal verzorgd uitzien en een goed kapsel draagt hier in grote mate aan bij. Soms kan lastig om hier de tijd voor te vinden of om überhaupt de tijd te nemen om een goede kapper in de drukte van Den Haag op te zoeken.

Kent u dat? Continu druk of onderweg en eigenlijk heeft u geen tijd voor een bezoek aan de kapper tussen alle dagelijkse activiteiten. Vooral op een plek als het centraal station is deze drukte goed te zien: we zijn met van alles bezig. Ondertussen denken we na over het sollicitatiegesprek of het avondje uit dat later gepland staat en schiet de volgende gedachte door ons hoofd:

“Had ik nog maar even snel een bezoek aan de kapper gebracht!”

Gelukkig kunt u bij Central Hair Salon in Den Haag altijd terecht voor een bezoek aan de kapper, en daar hoeft u bij ons écht geen halve dag voor uit te trekken. U kunt namelijk gewoon binnenlopen bij Central Hair Salon in het hart van Den Haag, op het centraal station. Een fraaie salon die zorgt voor een optimale verzorging van uw haar. En als u haast heeft, staat u binnen no-time weer buiten: op deze manier kunt u direct weer verder met de rest van uw dag.

Heeft u daarentegen wél zin in een uitgebreide behandeling? Ook dan bent u bij Central Hair Salon meer dan welkom. Wat dacht u van een Eksperience behandeling of Acumen behandeling? Deze worden normaal gesproken alleen bij de high-end salons aangeboden. Voor deze behandelingen kunt u ook bij ons plaatsnemen, wij werken namelijk met gecertificeerde kappers die zorgen dat u de kapsalon verlaat met een goed gevoel én een look die aansluit bij uw persoonlijkheid.

Voor een overzicht van ons ruime aanbod en bijbehorende prijzen verwijzen we u graag naar de prijzenpagina.


Wat doet Central Hair Salon in Den Haag anders?

Bij Central Hair Salon staan uw persoonlijke wensen centraal. We willen dan ook dat iedereen met een goed gevoel onze salon verlaat. Onze professionele en ervaren hairstylisten houden rekening met uw persoonlijkheid en gewenste uitstraling.

Wilt u er zeker van zijn dat u bij de volgende kappersafspraak met een goed kapsel en een zelfverzekerd gevoel voor de dag kunt komen? Boek dan nu uw behandeling en u bent verzekerd van een look die helemaal aansluit bij uw wensen en persoonlijkheid!

Maak een afspraak