Een herenkapper in Den Haag, gewoon bij u op het station

Het vinden van een kapper in Den Haag die voldoet aan uw specifieke en persoonlijke wensen is niet altijd even makkelijk. Herenkappers in Den Haag zijn er ruim voldoende, maar waar vindt u die salon die precies weet wat u met uw kapsel wilt? Central Hair Salon, gevestigd in de moderne, dynamische stationshal van Den Haag Centraal zou zomaar eens het antwoord kunnen zijn!

Onze fraaie salon, gevestigd op het station is niet enkel een herenkapper, maar is er voor iedereen. Of u nu in de buurt van het station woont, dagelijks op het station komt op weg naar werk of bij een van de overheidsgebouwen in Den Haag moet zijn: u kunt bij ons een behandeling inboeken op een unieke locatie.

Central Hair Salon is een herenkapper in Den Haag die professionaliteit uitstraalt, maar daarnaast ook een open, laagdrempelige sfeer biedt. Onze hairstylisten hebben stuk voor stuk ruime ervaring in het kappersvak en voelen feilloos aan wat uw wens is, al onze topstylisten zijn gecertificeerd, sommigen hebben zelfs internationale prijzen gewonnen. Jong, oud, bruin of blond: het maakt bij Central Hair Salon niet uit!


Niet enkel een herenkapper!

Bij Central Hair Salon bent u welkom voor meer dan alleen knippen. We adviseren u ook over de juiste producten, waardoor u ook thuis uw haar perfect kunt onderhouden en stylen.

Of u nu alleen komt, met uw partner of met een collega, wij zijn er voor iedereen. Terwijl u wacht geniet u van een kopje koffie in onze fraaie lounge of maakt u een praatje met een van onze hairstylisten. Persoonlijke behandeling, hygiëne en kwaliteit staan hoog bij ons in het vaandel en om dit te realiseren maken we keer op keer gebruik van hoogwaardige en duurzame producten, daarnaast werken we alleen met professionele gecertificeerde hairstylisten. Naar de kapper gaan wordt even een moment waarbij u ontsnapt aan de drukte van alledag, maar ook om zo weer op de trein kunnen stappen naar uw volgende afspraak.


Herenkapper op Centraal Station Den Haag

Wat uw wens ook is, onze hairstylisten doen er alles aan om dit mogelijk te maken.

We bieden namelijk een ruim aanbod van mogelijkheden en behandelingen. Bij Central Hair Salon vindt u behandelingen die u niet in het aanbod van iedere doorsnee herenkapper tegenkomt. Wanneer u uzelf echt even wilt verwennen, kunt u bijvoorbeeld denken aan een luxueuze Acumen treatment of een Eksperience treatment.

Wilt u daarentegen alleen gewassen, geknipt en gestyled worden? Ook dat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden van onze salon in Den Haag. Voor een overzicht van ons ruime aanbod en bijbehorende prijzen verwijzen we u graag naar de prijzenpagina.

Met onze ruime openingstijden, zowel doordeweeks als in het weekend, is er altijd een moment dat aansluit bij uw voorkeur. Of u nu onderweg bent naar uw volgende afspraak, aan het wachten bent tot u uw zoon of dochter kunt ophalen van het station of simpelweg in de buurt bent, een afspraak is zo gemaakt via onze website. Met enkele klikken staat uw afspraak en voor u het weet zit uw haar weer perfect!

We zijn natuurlijk ook telefonisch, per mail en via Social Media te bereiken, mocht u liever eerst persoonlijk contact willen of een vraag willen stellen.

Maak een afspraak