Op zoek naar een kapper in het centrum van Den Haag?

Bij Central Hair Salon naar de kapper gaan? Goed idee! Dankzij de unieke ligging in het centrum van Den Haag is een nieuwe look binnen handbereik. Jong, oud, bruin of blond: het maakt bij Central Hair Salon niet uit. Onze moderne, sfeervolle salon, gevestigd in het centrum van Den Haag, biedt voor ieder wat wils. Of u nu op zoek bent naar een snelle knipbeurt of als u een van onze luxueuze behandelingen wilt ondergaan, in het centrum van Den Haag bent u meer dan welkom!

Bent u werkzaam op of rondom het station of woont u dichtbij het centrum van Den Haag? Dan heeft u geluk! De beste kapper van Den Haag bevindt zich namelijk in het centrum van Den Haag, op het station. Central Hair Salon is centraal gelegen en dankzij onze zakelijke, maar informele aanpak kunt u rekenen op een efficiënt kappersbezoek, zodat u uw (door)reis of werk zo snel mogelijk weer kunt hervatten!


Kapper in Den Haag centrum

Bij Central Hair Salon in het centrum van Den Haag is iedereen welkom. Of u nu alleen komt, met uw partner of met een collega, wij zijn er voor iedereen. Wat uw wens ook is, onze hairstylisten denken graag met u mee. Wist u dat u bij Central Hair Salon behandelingen vindt die u niet in het aanbod van iedere doorsnee kapper tegenkomt? Dat hebben we te danken aan onze:

  • Professionaliteit. Onze hairstylisten hebben ieder ruime ervaring, zijn gecertificeerd en zijn zeer gedreven in wat zij doen. Enkele van onze topstylisten hebben zelfs internationale prijzen gewonnen!
  • Hoogwaardige kwaliteit. Dit ziet u terug in de exclusieve producten die wij gebruiken, Central Hair Salon is exclusieve partner van topmerken in de beauty business, namelijk van Revlon en American Crew. Daarnaast bieden wij behandelingen die exclusief bij de betere salons aangeboden worden, en nergens elders. Een exclusieve ervaring beleeft u bij Central Hair Salon!
  • Persoonlijk contact en hygiëne. Er wordt geluisterd naar uw wens, zodat uw look perfect aansluit bij wat u uit wilt stralen. Daarnaast bent u er bij ons van verzekerd bent dat al ons gereedschap volledig en grondig is gereinigd en gedesinfecteerd.

Voor een overzicht van ons ruime aanbod en bijbehorende prijzen verwijzen we u graag naar de prijzenpagina.


Maak een afspraak bij Central Hair Salon

Dankzij onze ruime openingstijden (zowel doordeweeks als in het weekend!) is er altijd wel een moment dat aansluit bij uw voorkeur. De makkelijkste en snelste manier naar uw nieuwe look is door direct uw afspraak in te boeken. Geen gedoe met lange wachttijden, u bent verzekerd van een afspraak op het door u gewenste moment. Kunt u onverwachts niet? Dan is dit geen enkel probleem, dan annuleert of wijzigt u uw afspraak eenvoudig.

Loop gerust eens binnen om de sfeer te proeven of om erachter te komen wat de mogelijkheden zijn met uw haar. Onze professionele hairstylisten adviseren u graag.

Natuurlijk zijn wij ook telefonisch, per mail en via Social Media te te bereiken, mocht u liever eerst persoonlijk contact willen of een vraag willen stellen. Persoonlijk contact staat bij Central Hair Salon namelijk centraal!

Maak een afspraak